Öka din organisations vinstmarginal

Mehr IT Consulting AB ger expertråd om affärsutveckling genom att erbjuda olika tjänster inom IT

IT-SE

 

Utmärkta tjänster baserade på mer än tjugo års expertis inom IT och fordonsindustrin

Mehr IT Consulting AB erbjuder följande tjänster baserat på agil metodik och ITIL-ramverk

IT-projektledning

Mehr-ITC kan hantera dina IT-projekt med moderna metoder från grunden. Vi kan också ta över delarna av ett projekt eller bli involverade i en viss fas av ett projekt.

Application Management

Mehr-ITC kan förbättra och hantera din organisations applikationer och tillhandahålla ett optimalt benchmark för applikationsprestanda, integrerat i ditt affärs- och IT-segment.

IT-drift och säkerhet

Mehr-ITC förstår IT främst som service. Vi kan hantera alla aspekter av IT-verksamheten, inklusive Service Desk, infrastruktur och IT-säkerhet, enligt din organisations affärsprocesser. Detta sparar tid och resurser för att kunna fokusera mer på din kärnverksamhet.

IT-systemanalys

Mehr-ITC erbjuder analys av din organisations IT-system för att hjälpa dig att ta reda på vad som behövs för att göra ditt IT-system till en lönsam del av ditt företag.

IT-affärsutveckling

Mehr-ITC kan hjälpa din organisation att etablera nya IT-processer för att undvika onödiga felaktigheter och slöseri med tid och energi. Vi kan också identifiera befintliga processer, utvärdera, optimera och implementera dem baserat på fakta och din organisations ultimata vision.

Test miljöförvaltning

Vi kan hjälpa din testorganisation att hantera din testmiljö mer effektivt, enligt riktlinjerna för bästa praxis.

  • Volvo Car Corporation

    "Mehr-ITC har visat stort intresse för sitt uppdrag och har utfört uppgifterna med stor känsla av ansvar och noggrannhet ..."

  • Volvo Trucks

    "Mehr-ITCs ingenjör är mycket kompetent och engagerad inom testmiljö för V&V. ... Han har utvecklat de nödvändiga processerna, som har tagit oss mycket längre i vårt sätt att bli en topp SW-utvecklare. ..."

  • Adecco

    "Mehr-ITC har utfört en mycket bra presentation av resultaten med avseende på sitt ansvar. Med ett starkt engagemang och genomtänkta metoder, t.ex. ITIL, förbättrade Mehr-ITC strukturen för Intern IT. Mehr-ITCs djupa engagemang för IT-effektivitet och administration (IT-Service Management) hjälpte oss att få nya insikter. ... "

Kontakt

Mehr IT Consulting AB

Org. nummer: 559167 – 9120
Tel: +46 733 80 67 63
E-mail: contact@mehr-itc.com